Sunday, August 4, 2013

Shaklee Advanced Joint Health Tablet. Dapatkan melalui Kami. 012-4430919 / 012-4430929

KANDUNGAN: 60 TABLET

Mengandungi satu bentuk ekstrak Boswellia yang telah ditunjukkan dalam kajian klinikal, mampu meningkatkan keselesaan sendi di dalam jangkamasa seawal 5 hari.

Insya Allah, manfaatnya:
  • menggalakkan mobiliti
  • meningkatkan fleksibiliti
  • meningkatkan fungsi sendi
  • menyokong kesihatan sendi untuk jangkamasa panjang

HARGA : RM 124.00 

TESTIMONI SENDIRI:
Baguih suplemen penjagaan sendi ni. Mama dan abah saya di rumah pun jd pengguna setia.

TESTIMONI 2:

Alhamdulillah, semalam dah pergi ke gym semula selepas 4-5 bulan tak dpt pergi ke gym. sbb keradangan sendi bahu dan lutut. Ni la padahnya kalau kurang strecth up sebelum dan selepas mengangkat benda2 berat ni.....jangan tiru saya tau.. kesannya sangat teruk, saya tak mampu lagi mengangkat barang berat walaupun hanya 2kilo sahja, hendak tidur malam pun susah, maklumlah sendi terseliuh pedih sangat, nak buat apa pun terhad. kebetulannya lepas tu terjumpa rakan sepejabat yg juga sering bermain gym. promote shaklee kpd saya...try guna produk advance joint health. 12 jam pertama sahaja sudah membuatkan saya jatuh cinta
kurang rasa pedih dan hilang sudah kebas2 sendinya cuma bila angkat brg berat masih terasa. Dipendekkan cerita, seminggu kemudian akhirnya sy dpt workout balik.ready to build muscle back. tunggu apa lagi, saya terus minta borang dan join shaklee dengan niat nak bantu rakan2 lain yang memerlukan.

 # yg best nya dan wat saya terkejut adalah bdk2 kat gym termasuk oner gym tu pun ada ambil suplement dr produk shaklee termasuk ajht ni.
Terbaiklah Shaklee!!

-Hamba Allah.

No comments:

Post a Comment

Apa kata anda?