Tuesday, September 30, 2014

Alhamdulillah. Promosi Khas SHAKLEE bulan ini. Beli 6 ESP, Dapat PERCUMA 1. Dapatkannya segera melalui Kami. 012-4430919 / 012-4430929 (Alor Setar, Changlun, Jitra, Bukit Kayu Hitam, UUM, Seluruh Perlis)


Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protin berasaskan kacang soya. Hakikatnya, pengasingan protin yang pertama ini dicipta oleh Dr. Shaklee pada awal 70-an. Di mana, kini banyak ujian klinikal telah membuktikan bahawa Dr. Shaklee telah lama mengetahui protin soya adalah faktor utama dalam penjagaan kesihatan yang unggul.
Energizing Soy Protein ini diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protin yang tinggi yang pernah dihasilkan. Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi "Non-GM)" (non-Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah. Tambahan pula, setiap 850g (satu tin Energizing Soy Protein) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.
Energizing Soy Protein ini merupakan satu-satunya  produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur, tua dan muda. Manakala kandungan Indeks Glisemik (G.I.) yang rendah iaitu 39, menjadikan ia SANGAT SESUAI JUGA KEPADA PENGIDAP KENCING MANIS. 

Cadangan Pemakanan:

  • diambil 2 hingga 3 kali sehari
  • 2 sudu besar (ketika perut kosong)
  • 1 sudu besar ketika biasa
  • boleh dicampur dengan Meal Shakes dan Performance Drink
  • boleh dicampur juga dengan minuman lain

No comments:

Post a Comment

Apa kata anda?