Tuesday, October 22, 2013

Shaklee Sustained Released Vita-C Plus. Dapatkan melalui kami. 012-4430919 / 012-4430929

KANDUNGAN: 180 tablet
Setiap tablet: 500mg

Setiap tablet Vitamin C ini mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya (500mg) dan pembebasan 1.5 vitamin C buah tersebut ke dalam tubuh kita setiap jam. Ujian klinikal telah membuktikan vitamin C di dalam 2 tablet Vitamin C Shaklee ini (di dalam jurang masa 5 jam) mampu kekal  di dalam plasma darah kita selama 24 jam. Setiap tablet mengandungi 120mg bioflavonoid (25% dari bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai Vitamin C Complex. Ia mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan vitamin C di dalam tubuh kita, melegakan inflamasi, menentang infeksi bakteria dan radikal bebas.

Insya Allah, manfaat utama:

  • Membentuk Kolagen- Meransang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempetingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.
  • Memperbaiki Simptom Pendarahan- Kekurangan vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam di kulit, pemuliharaan kecederaan yang lambat, kulit kering, ruam dan kulit kasar.
  • Peningkatan Sistem Imun- Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, mempertingkatkan alergi hidung dan kulit, asthma, juga menyingkatkan waktu pemulihan dan mengurangkan simptom flu dan selesema.
  • Memerangi Kanser- Ia adalah satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa, mampu meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan meransang pengeluaran T-cells untuk melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan. Ia juga mampu menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel-sel kita.
  • Mencantikkan Kulit- Ambil vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukkan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.
  • Memperbaiki Insomnia- Ia memperbaiki insomnia, stress masalah berkaitan mental seperti keresahan.
  • Mengekalkan Kolestrol Sihat- Ianya mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghindarkan arteriosclerosis, thrombus, menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah, pendarahan serebral dan skurvi.Cadangan Pemakanan:

  • Untuk pemeliharaan kesihatan:  2 kali sehari. 2 tablet setiap kali pengambilan (selepas makan)
  • Untuk melawan kanser, influenza, penyembuhan penyakit: 3 kali sehari. 2 tablet setiap kali pengambilan (selepas makan)


HARGA DI PASARAN: RM 92.50
HARGA KAMI: RM <<.<<

No comments:

Post a Comment

Apa kata anda?